‘De Heer Ontwaakt!’ op Leiden CS

Maandag kunnen luisteraars van het Vara radioprogramma ‘De Heer Ontwaakt!’ kennis maken met Sander de Heer. Hij zal dan live zijn radioprogramma presenteren vanaf Leiden Centraal. De komende week maakt de VARA-jock een ‘Jobhoptour’. Een week lang neemt hij iedere dag de zware baan van een andere luisteraar over. Maandag staat hij in de schoenen van de NS-medewerkers. Hij helpt mensen met het opladen van hun OV Chipkaart, verkoopt kaartjes, geeft het vertreksignaal en helpt eventuele bij het in- en uitstappen van de trein. Ondertussen geeft de winnaar van de Zilveren Harp 2010, Giovanca, een concert in de stationshal.

Het radioprogramma is tussen 06.00 en 09.00 uur te beluisteren op Radio 2. Op //deheerontwaakt.vara.nl staat meer informatie. Ook is daar binnenkort een videoverslag van de tour te zien.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×