IdeeCafé Transition Towns

Het Groene IdeeCafé van komende maandag staat in het teken van Transition Towns. De uit Engeland over komen waaien Transition Towns zijn steden waarin bewoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers samen werken om de veerkracht van de stad te verbeteren. Zaken die daarbij een grote rol spelen, zijn de eetbare stad, streekproducten, het opzetten van permacultuurtuinen en toepassing van duurzame energie. Tijdens het IdeeCafé wordt een presentatie gegeven over Transition Towns en zal de heer Linder vertellen over zijn ervaringen met een Transition Town in Amsterdam. Ook gaat hij in op de permacultuur. Daarna kan iedereen ingaan op de mogelijkheden voor een Town in Leiden. Het IdeeCafé vindt plaats in Scheltema aan Marktsteeg 1 en duurt van 20.30 tot 22.30 uur. Inlopen kan vanaf 20.00 uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×