Laurine van Riessen, foto: KNSB.

Huldiging Leidse Olympische kampioenen in Stadhuis

Volgende week donderdag, 18 maart, zullen de Leidse Olympische kampioenen gehuldigd worden door de Gemeente Leiden, de KNSB en de verenigingen. De Initiatiefgroep Kunstijsbaan Holland Rijnland organiseert dit bijzondere evenement in samenwerking met de gemeente. Laurine van Riessen (Leiden), Bob de Jong (Leimuiden), Margot Boer (Woubrugge)) en Liesbeth Mau-Asam (Woubrugge) hebben in hun beginjaren allemaal geschaatst in de Leidse Schaatshal. Zij worden flink in de bloemetjes gezet in het Stadhuis tussen 17.00 en 18.30 uur. Daarna kunnen kinderen met de Olympiërs schaatsen in de Schaatshal Leiden, van 19.00 tot 20.00 uur.
Meer info en aanmelden: www.schaatshalleiden.nl

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×