Handige jonge klussers gevraagd voor Buffalo City

In augustus dit jaar gaat ‘Key for Kids’ weer naar de Leidse zusterstad Buffalo City in Zuid-Afrika voor een nieuw klusproject. Op dinsdag 16 maart, 19.30 uur, wordt een voorlichtingsavond over het project gehouden in café Einstein. Jonge, Leidse klussers, vanaf 17 jaar, die bereid zijn de handen flink uit de mouwen te steken tijdens een drieweekse werkvakantie, kunnen zich inschrijven tot 4 april. Er zal gewerkt worden aan het project Glen Stella, dat zich richt op de opvang van meisjes, die het slachtoffer zijn geworden van huiselijk geweld. De nodige opvang ontbreekt en bovendien zijn veel van deze meisjes HIV-positief. Naast het werk staan er diverse excursies op het programma, zoals een bezoek aan een wildpark, een cultural village, een school en een township-tour.
Meer info: www.keysforkids.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×