Vrouw verrast vier onbekende 'bezoekers'

Gistermiddag, rond 14.30 uur, kon een bewoonster van een huis aan de Albert Verweijstraat, bij thuiskomst haar woning niet in. Toen zij door de brievenbus keek, zag zij een onbekende man de trap af komen. De vrouw sloeg alarm en buren belden de politie. Er bleken vier mannen in het huis aanwezig te zijn, die er vandoor gingen richting de Willem Klooslaan. De politie hield twee mannen aan, die aan het signalement voldeden, maar na getuigenverklaringen waren zij niet langer verdacht en werden weer in vrijheid gesteld. De bewoonster van het huis heeft aangifte van inbraak gedaan; er zijn onder andere sieraden gestolen. De politie doet verder onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×