Woensdag onderwijsdebat in LUMC

Op woensdag 24 maart vindt in het LUMC het Leids Onderwijsdebat plaats. Studenten en docenten debatteren met elkaar over stellingen als: ‘Geneeskundestudenten moeten vanaf dag één direct contact met patiënten hebben’ en ´Een derde van het contactonderwijs kan worden vervangen door e-learning´. Het debat staat onder leiding van prof. dr. Pieter Hiemstra. Deelnemende docenten zijn onder andere dr. Luuk Willems, voorzitter van het Uitvoerend Orgaan Geneeskunde en mr. dr. Arnold Wenink, blokcoördinator en voorzitter van de Toets Beoordelingscommissie. Ook Docenten en studenten van de studies Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen debatteren mee met behulp van stemkastjes. De best debatterende docent en student winnen een prijs.

Het Onderwijsdebat start om 17.30 uur, in de foyer van het Onderwijsgebouw op het terrein van het LUMC.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×