Week van de Psychiatrie

Maandag begint de jaarlijkse Week van de Psychiatrie. Tot en met maandag de 29e worden er onder de titel `Pillen voor de Geest’ allerlei activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd, die er voor moeten zorgen dat de positie van mensen die behoefte hebben aan geestelijke gezondheidszorg, sterker wordt. In het Inloophuis voor de Psychiatrie aan Rapenburg 48 vinden allerlei gratis bijeenkomsten plaats, die bedoeld zijn voor iedereen die belangstelling heeft. Zo is er een informatieavond over Antidepressiva, kunnen belangstellenden met psychiater Perquin in gesprek over psychofarmaca en is er een creatieve expositie te bewonderen.

Van maandag de 22e tot en met donderdag de 25e is het Inloophuis bovendien van 10.00 tot 14.00 uur open voor iedereen die een vraag wil voorleggen aan een deskundige.

Meer informatie is te vinden op www.ggz-informatiepunt.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×