Lakenhal naar Verzamelaarsjaarbeurs

Museum De Lakenhal is volgende maand op de Verzamelaarsjaarbeurs te vinden. Niet om objecten te kopen of verkopen, maar om voorwerpen van verzamelaars te beoordelen. Daarbij kan het gaan om oude kunst en kunstnijverheid, moderne kunst, fotografie en historische objecten. De beurs vindt op 10 en 11 april plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De komende tijd houden de experts van de Lakenhal zich ook uitvoerig bezig met de eigen collectie. Onder de titel `Werk in Uitvoering’ bekijken ze duizenden objecten uit de eigen verzameling. Onder het oog van het publiek, worden de munten, schilderijen, sieraden, het aardewerk en de andere museumstukken onderzocht, schoongemaakt, gemeten en gefotografeerd. Een aantal stukken krijgt een ereplaats in het museum. Wie de mening van de experts over een eigen verzamelobject wil, kan dit onder het motto `Verzamelaars Verzamelen’ laten beoordelen. Een afspraak maken kan via www.lakenhal.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×