Leerlingen ROC nemen restaurant over

Acht derdejaarsleerlingen van de Hotelschool van het ROC Leiden, nemen een restaurant over. Van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 april zijn zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in restaurant Thuis in Waddinxveen. Ze houden zich niet alleen bezig met koken en bedienen, maar ook met de inkoop en financiĆ«n van het restaurant, waarvan de eigenaars hun opleiding ook bij het ROC volgden. Tijdens de drie avonden dat de leerlingen de scepter over het restaurant zwaaien, is het thema ‘Vlammen in restaurant Thuis’. Dat belooft niet alleen geflambeerde gerechten, maar ook leerlingen die goed willen presteren.

Reserveren kan via 0182-634944.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×