Talkshow, muziek en fietsen bij Joop Zoetemelk Classic

Aanstaande zaterdag wordt er bij de Joop Zoetemelk Classic zeker niet alleen gefietst! Een uitgebreid programma zorgt voor een dolle boel in en rond de grote tent op het parkeerterrein van Swift. Wielerjournalist Fred van Slochteren doet een talkshow, waarbij hij Joop Zoetemelk, die 25 jaar geleden wereldkampioen werd, en enkele van zijn oude ploeggenoten zal interviewen. Zoetemelk gaat zelfs zingen, samen met Leontien Zijlaard-Van Moorsel brengt hij een oud liedje van Gerrit den Braber in een nieuw jasje. Bij de finish van de Joop Zoetemelk Classic worden de deelnemers onthaald op een heus dweilorkest: De Funny House Jazzband uit Boskoop. Kortom een zeer speciaal programma, waarbij ook de finale Milaan – San Remo op groot scherm te volgens is.
Een cyclo-sportieve tocht door het Groene Hart is een echte Hollandse voorjaarsklassieker voor toerfietsers. Voor recreanten is er een mooie korte route. Meer info: www.swift-leiden.nl

Zaterdag 20 maart, aanvang speciaal programma om 13.00 uur in het Clubhuis van de Leidse Ren- en Toervereniging Swift aan de Willem vd Madeweg 1, Leiden.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×