Opfrisochtend scootmobielbestuurders

Voor bestuurders van een scootmobiel organiseert de Stichting 55 plus in Leiden een opfrisochtend. Doel hiervan is de rijvaardigheid en verkeerskennis van de scootmobielrijders te verbeteren. De deelnemers kunnen onder deskundige begeleiding een parcours rijden, een les over verkeersregels voor scootmobielbestuurders volgen, en informatie van een apotheker krijgen over medicijngebruik in het verkeer. Verder is de firma Welzorg aanwezig met een technostation. Hier kunnen scootmobielbezitters terecht met vragen en problemen. De scootmobielochtend wordt op dinsdag 20 april gehouden in en om `Op Eigen Wieken’ aan Valkenpad 3-5 in de Merenwijk. De bijeenkomst duurt van 09.30 uur tot 13.00 uur. Deelname is gratis. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via 071-5165746.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×