Ton Elderhorst aan de haring, foto: archief Sleutelstad.

Ton Elderhorst ontvangt Gouden Speld

Gisteravond heeft wethouder Marc Witteman de Gouden Speld voor Externe Relaties van de gemeente Leiden uitgereikt aan Ton Elderhorst. Elderhorst was de vroegere eigenaar van de sportwinkel Match aan de Breestraat. Enkele jaren geleden heeft hij het bedrijf overgedaan aan Bakker Sport en inmiddels is de winkel bekend onder de naam Sport2000, waar hij als filiaalmanager werkzaam bleef. Met het afscheid van deze bekende Leidenaar, die zich actief inzette als voorzitter van de Breestraat Winkeliersvereniging, zal ook de winkel zelf ophouden te bestaan. Elderhorst was ook nauw betrokken bij de oprichting van het Centrummanagement Leiden en lid van de Adviesraad. Hij nam actief deel aan de discussie rond de RijnGouwelijn als lid van de gelijknamige Werkgroep. Daarnaast heeft hij 21 jaar actief deelgenomen aan het werk van de 3 October Vereeniging.

Leiden 3 Oktober 2010


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×