Stedenband Leiden-Buffalo City zoekt enthousiaste kandidaat voor sponsorwerving

Het bestuur van de Stichting Stedenband Leiden-Buffalo City is op zoek naar een enthousiaste sponsorwerver. Het werk vergt ongeveer 10 uur per maand naast het bijwonen van vergaderingen, die één maal per zes weken gehouden worden. De functie is met name gericht op Key for Kids, dat zich inzet op verschillende nuttige jeugdprojecten in de Leidse zusterstad Buffalo City.

Voor vragen of aanmelding kan men terecht bij:
Marjan de Jonge, secretaris van de Stichting Stedenband Leiden-Buffalo City, tel. 071-5141720 ; e-mail: marjandejonge@hetnet.nl of Muriel Bosman, beleidsmedewerker Internationale Betrekkingen gemeente Leiden, tel. 071-516 5030; e-mail: m.bosman@leiden.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×