Coalitieonderhandelingen verder zonder PvdA

De PvdA doet vooralsnog niet meer mee met de collegeonderhandelingen die D66 voert met de overige partijen. D66 heeft vandaag besloten zonder de PvdA verder te praten. Fractievoorzitter Gerda van den Berg reageert teleurgesteld op dat besluit: “D66 heeft vandaag aan einde gemaakt aan haar eigen streven om met alle partijen een college te vormen door de PvdA de deur te wijzen. Wij betreuren dat besluit.”

De PvdA vindt dat er voldoende overeenkomsten zijn tussen haar programma en dat van D66 om eruit te kunnen komen en onderschrijft de PvdA de noodzaak voor een nieuwe bestuursstijl. “Ook waren we bereid om inhoudelijk compromissen te sluiten. Toch heeft D66 besloten dat er voor de PvdA geen plek is in het nieuwe college. Dat betreuren wij.”

Advertentie

Leiden Collegeonderhandelingen 2010


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×