Alles over borderline

Wie beter wil leren omgaan met borderlinegedrag, kan twee gratis voorlichtingsbijeenkomsten en een cursus bijwonen. De organisatie is in handen van Preventie GGZ Leiden. Op donderdag 15 april vertelt een klinisch psycholoog wat borderline is en hoe men hiermee om kan gaan. Op donderdag 10 juni staat de avond in het teken van borderline en crisis. Een psychiater van het team persoonlijkheidsproblematiek krijgt dan het woord. Tijdens beide avonden zullen ook ervaringsdeskundigen over hun borderlineproblematiek vertellen. De avonden duren van 19.30 tot 21.30 uur en vinden plaats in het Zalencentrum van GGZ Leiden aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. Voor partners en familieleden van mensen met borderline is er de tiendelige Cursus `Omgaan met borderline’. De deelnemers leren nieuwe vaardigheden om met de ziekte om te gaan. Deze cursus wordt alleen gegeven als er genoeg aanmeldingen zijn. Aanmelden en meer informatie opvragen kan via preventie@ggzleiden.nl.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×