Dr. LeShan Stichting verhuist naar Leiden

De Dr. LeShan Stichting die de afgelopen 15 jaar gevestigd was in Oegstgeest, verhuist naar Leiden. Volgende week dinsdag opent de stichting de deuren in het Elisabethgasthuishof, aan Oude Vest 17. De Dr. LeShan Stichting biedt psychosociale begeleiding aan mensen met kanker en hun naasten. Therapeuten begeleiden hen in de verschillende stadia van de ziekte. Zo kunnen ze ondersteunen bij het verwerken van de diagnose, het doorstaan van behandelingen en het voorbereiden op een afscheid. In het Elisabethgasthuishof gaat de stichting naast individuele behandelingen, ook groepstherapieën en cursussen verzorgen. Zo komt er een cursus Rouwverwerking voor jongeren. Meer informatie over de stichting staat op www.leshan.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×