Leidse Loper klaar voor Pasen

Wie tijdens de paasdagen een stadswandeling wil maken, kan kennismaken met de Leidse Loper. Sinds afgelopen woensdag staan alle 24 informatieborden voor deze wandeling door de binnenstad op hun plek. Het enige wat de wandelaar verder nodig heeft, is een telefoon met internetverbinding. Lopend langs de informatieborden, die op 24 locaties in de binnenstad staan, hoort en ziet de deelnemer via de mobiele telefoon allerlei mediafragmenten over de geschiedenis van de Sleutelstad. De tocht voert onder andere langs het Stadhuis, de Waag, de Hooglandse- en Pieterskerk, de Beestenmarkt en Molen De Put. De fragmenten zijn te zien via m.deleidseloper.nl en via www.deleidseloper.nl. Bij het Visitor Centre aan de Stationsweg, het Stadhuis en Stadsbouwhuis is een informatiefolder verkrijgbaar.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×