Vragen CU vervanging verwaarloosde bomen Breestraat

De ChristenUnie stelt het college vragen over de vervanging van de bomen in de Breestraat. In 2009 zijn in deze straat bakken grind geplaatst, met daarin boompjes. Toen de CU een tijd terug aan verantwoordelijk wethouder Pieter van Woensel vroeg waarom de boompjes er verdord uitzagen, gaf deze aldus de partij aan dat de bomen in de winter in bloei

Zouden staan. De CU heeft de bomen deze winter niet zien bloeien. Bovendien is de gemeente ze nu alsnog aan het vervangen. De partij vindt het van belang dat er zorgvuldig met groen en gemeenschapsgeld omgesprongen wordt, en wil van het college weten of het vooraf de bedoeling was dat de bomen al zo snel vervangen zouden worden. Ook vraagt de CU zich af of de bakken niet veel te klein zijn om bomen er goed in te laten wortelen. Verder wil de partij weten wat de bomen en de bakken destijds gekost hebben en hoeveel de vervanging van die bomen kost. Tenslotte vraagt de CU wat het college nog gaat doen om de Breestraat echt op te fleuren en er bloeiende bomen te laten zien.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×