Spelcomputer weg uit studentenhuis

In maart slaagden ongenode gasten er maar één keer in iets uit een studentenhuis te stelen. Op vrijdag 12 maart verdwenen uit de gezamenlijke ruimte van een studentenflat aan de Morsweg, een spelcomputer en bijbehorende spelletjes. De flat vertoonde geen braaksporen en de bewoners hebben niets van de diefstal gemerkt. De politie vermoedt dan ook dat de dief via een niet goed afgesloten deur binnen is gekomen. De afgelopen maanden was een man er twee keer vandoor gegaan met een krat vol statiegeldflessen van een studentenhuis aan het Rapenburg. Ook in maart waagde hij een poging. Een studente die door het raam zag hoe de man met een krat aan de haal wilde gaan, zette de achtervolging in. De dief koos eieren voor zijn geld en vluchtte op de fiets, zonder het krat.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×