Basketballers ZZ officieel gehuldigd

Het basketballteam van Zorg en Zekerheid Leiden wordt morgenavond officieel gehuldigd door burgemeester Henri Lenferink. De aanleiding is de winst van de NBB Beker vorige week zondag in Almere. Het team van coach Toon van Helfteren wordt om 20.00 uur in het zonnetje gezet op het bordes op het Stadhuisplein. De aankomst van de winnaars wordt verwacht om 19.45 uur.

Het Stadhuisplein is voor iedereen toegankelijk. Alle Leidse supporters zijn van harte welkom om de basketbalhelden vanaf die plek toe te juichen en het huldigen bij te wonen. Het café-restaurant City Hall is geopend en zorgt voor buitentaps.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline