Basketballers ZZ officieel gehuldigd

Het basketballteam van Zorg en Zekerheid Leiden wordt morgenavond officieel gehuldigd door burgemeester Henri Lenferink. De aanleiding is de winst van de NBB Beker vorige week zondag in Almere. Het team van coach Toon van Helfteren wordt om 20.00 uur in het zonnetje gezet op het bordes op het Stadhuisplein. De aankomst van de winnaars wordt verwacht om 19.45 uur.

Het Stadhuisplein is voor iedereen toegankelijk. Alle Leidse supporters zijn van harte welkom om de basketbalhelden vanaf die plek toe te juichen en het huldigen bij te wonen. Het café-restaurant City Hall is geopend en zorgt voor buitentaps.

Advertentie

Leiden Sport zzleidenkampioen


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×