Twee inbrekers opgepakt na achtervolging

De politie heeft dinsdag twee Leidenaren van 29 jaar aangehouden die hadden geprobeerd in te breken in een woning aan de Paedtslaan in Oegstgeest. De bewoonster was op dat moment niet thuis, maar ging poolshoogte bij haar woning nemen omdat ze een inbraakalarm doorkreeg. In de woning stormden twee mannen haar voorbij en renden het huis uit. Agenten hebben direct de omgeving uitgekamt en konden één van de verdachten op de Broekweg in Leiden aanhouden. De tweede verdachte sprong bij het zien van de agenten in een sloot en rende vervolgens naar het industrieterrein aan de Flevoweg. Na een achtervolging door onder meer politiebikers werd hij op het Joop Vervoornpad in Leiden aangehouden.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×