Boerhaave debat medische zorg in ontwikkelingslanden

Het Boerhaave debat van april gaat over medische zorg in ontwikkelingslanden. Eén van de sprekers is dr. Trijn Israels. Zij werkte als kinderarts in Malawi en deed onderzoek naar vormen van kinderkanker die vaak in ontwikkelingslanden voorkomen. Naast haar, neemt nog een aantal wetenschappers en gasten uit de publieke opinie deel aan het debat. Ook het publiek krijgt de mogelijkheid te reageren. Hoe?Zo! Radio zendt het debat op vrijdagavond 30 april uit tussen 21.00 en 22.00 uur op Radio 5.

Het debat vindt plaats op maandagavond 26 april, in de discussiearena van het Anatomisch Theater van het Museum. Het debat duurt van 20.00 tot 21.00 uur. Het museum is al vanaf 19.30 uur open.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×