Erop of eronder in strijd om Glazen Huis

Nog twee weken en dan hakt de organisatie van Serious Request de knoop door. Wel of geen Glazen Huis in Leiden. Op dit moment zijn er naast Leiden nog drie andere steden in de race: Eindhoven, Nijmegen en Zwolle. Aanstaande maandag komt een delegatie van 3FM naar Leiden om de Beestenmarkt te bekijken. Het is de bedoeling dat het Glazen Huis, als voor Leiden wordt gekozen, daar een plek krijgt op een waterpodium. Maandag om 12.00 uur worden de mensen van 3FM onthaald door Armin van Buuren en Jochem Myer. Burgemeester Lenferink zal de 9000 digitale steunbetuigingen aanbieden.


Bij NOS Headlines loopt een poll. Leiden gaat daar aan kop, maar elke stem telt.

Om te laten zien dat het Glazen Huis echt leeft in Leiden is het van belang dat er zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn bij de ontvangst van de 3FM delegatie. Dat is niet alleen belangrijk voor de Leidse kandidatuur, maar vooral ook leuk. Vanaf 12.00 uur zullen de studenten van het Collegium Musicum zorgen voor muziek en zullen ook Armin van Buuren en Jochem Myer acte de presence geven.

Leiden Marketing hoopt dat een joelende menigte tussen 11.30 en 12.30 uur zal laten zien dat Leiden beslist de beste keuze is voor het Glazen Huis in 2010. Nu al kunnen enthousiaste Leidenaren een reactie achterlaten op de website van Serious Request. Ook via de Hyve van het Glazen Huis in Leiden kan de sleutelstad laten zien dat het evenement leeft. Hoe meer leden, hoe meer vreugd. Het Glazen Huis Leiden twittert ook en is te volgen via @ghinleiden.

Leiden Glazenhuis Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×