K&G zet jubilarissen in het zonnetje

Woensdag zijn veertien leden van K&G in het zonnetje gezet. Zij werden tijdens de Algemene Ledenvergadering gehuldigd vanwege hun trouwe lidmaatschap aan de vereniging. Zij ontvingen allemaal een oorkonde. Acht jubilarissen zijn K&G 25 jaar trouw. Vier anderen zelfs 40 jaar. Rinus fontein, die een halve eeuw betrokken is bij K&G, werd onder groot applaus uitgeroepen tot erelid. Ook voor Cees de la Rie was tijdens de huldiging veel aandacht. Hij is het tweede lid dat al 60 jaar verbonden is aan K&G. De la Rie is al een aantal jaren erelid. Beide ereleden spelen bij K&G3.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×