De Vrijplaats Koppenhinksteeg mag dan ontruimd zijn, de medewerkers willen nog steeds snel een nieuwe plek. (Foto: Chris de Waard).

Vrijplaats demonstreert voor nieuwe plek

Vrijwilligers en sympathisanten van de kort voor de verkiezingen ontruimde Vrijplaats Koppenhinksteeg demonstreerden gisteren voor aanvang van de gemeenteraadsvergadering voor het stad huis. Ze vroegen daarmee aandacht voor een nieuwe plek waar ze hun activiteiten, waaronder de Weggeefwinkel, kunnen voortzetten. Woordvoerder Marco van Duijn wil de uitkomst van de collegeonderhandelingen nog wel afwachten, maar daarna wil hij een snelle oplossing. Eva de Bakker van de SP wil tegen die tijd wel met een motie komen waarin daarop wordt aangedrongen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×