Singelloop viert jubileum

De Singelloop wordt volgende week vrijdag voor de 35e keer gelopen. Omdat dit jubileum niet onopgemerkt voorbij mag gaan, heeft Tim Brouwer de Koning een boek over de prestatieloop geschreven. De auteur is op allerlei manieren betrokken geweest bij de Singelloop. Zo was hij naast deelnemer ook organisator en verslaggever. In zijn boek gaat hij in op diverse hoogte- en dieptepunten van de loop, en vertelt hij over allerlei lopers die de afgelopen 35 jaar aan de tocht hebben meegedaan. Het eerste exemplaar wordt voorafgaand aan de Singelloop uitgereikt aan Olympisch roeier Ronald Florijn. De Singelloop start volgende week vrijdag om 19.30 uur op de Langegracht, waar voormalig shorttracker Monique Velzeboer het startschot zal geven.

Zoals altijd gaat de opbrengst van de Singelloop naar een aantal goede doelen uit de regio. Wie meer informatie over deelname aan de Singelloop wil, kan kijken op www.leidschdagblad.nl/singelloop.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×