De Twee Spieghels wordt Jazz- & Bluescafe

2

In 1971 werd het Leidse cafe de Twee Spiegels in de Nieuwstraat voor het eerst geopend door uitbater Ben Walenkamp. Die wilde eens iets anders dan alleen maar een kroeg en gaf vele muzikanten de kans om op te treden. Niet alleen amateurs, ook beroemde namen betraden het podium in de Spieghels. Zo gaf de beroemde Ben Webster er zijn laatste concert voordat hij stierf. Nu, na 39 jaar, willen de nieuwe uitbater Colin van Gestel-Messiaen (r) en barkeeper Flo er weer een Jazz- e& Bluescafe van maken met vaak live muziek. Bij de officiele heropening, afgelopen maandag, kwamen dan ook veel muzikanten opdagen.

Muziekkenner Fons Delemarre vertelde bij die gelegenheid over de geschiedenis van de Spieghels en wenste Colin veel succes toe. Toen was het tijd voor muziek met Lodewijk van Gorp, Frans Heemskerk en Tim Eymaal.
 

Delen

2 reacties

  1. pietpartdeux op

    heeee collin en floflo veel sucses met jullie nieuwe winkeltje ik kom snel ff kijken grtz ron part deux

Je bent nu offline