Aanhouding na spoor van vernieling

In Noordwijk is zaterdag een 41-jarige automobilist zonder rijbewijs aangehouden, nadat hij op de Duinweg een informatiebord, een welkomsbord, een paaltje, een kleine en een grote lantaarnpaal omver had gereden. Ook de beplanting was zwaar beschadigd. De politie volgde een vloeistofspoor dat op de weg lag naar de Prins Hendriklaan. Daar stuitten de agenten op twee mannen die bij een zwaar beschadigde auto stonden.

De 41-jarige man die de auto bestuurd had blies 945 ug/l. Hij is aangehouden. Op het politiebureau bleek dat hij ook geen geldig rijbewijs had. Hij verklaarde tijdens het rijden achterom gekeken te hebben, waarna hij in de berm belandde en de genoemde voorwerpen raakte.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×