Voorlichtingsavond Intensieve insulinetherapie

Het LUMC organiseert een voorlichtingsavond over de Intensieve insulinetherapie. Leden van het LUMC-diabetesteam verzorgen diverse workshops en geven lezingen over de therapie waarbij patiënten streven naar een optimale bloedglucoseregulatie met behulp van een insulepomp en insuline-injecties. Er is ook ruimte voor lotgenotencontact. Niet alleen patiënten zijn welkom, ook hun familieleden en andere belangstellenden hebben gratis toegang.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 28 april en duurt van 18.45 tot 22.00 uur. De locatie is Collegezaal 1 in het Hoofdgebouw van het LUMC. Aanmelden is niet nodig.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×