Jarig TamTam festival van start in De Kooi

In tegenstelling tot voorgaande jaren, zal het TamTam festival verspreid over het hele jaar plaatsvinden. Omdat het festival 10 jaar bestaat, is gekozen voor een tiental activiteiten. Naast de vormverandering is ook de organisatie zelf veranderd en ditmaal niet meer in handen van Libertas, maar uitgegroeid tot een zelfstandige stichting. Dit heeft geresulteerd in een spetterend programma voor iedereen, met onder andere een ouderendag, gospelworkshop, een zomerfeest in het Kooipark en een parade door Leiden Noord. Morgenavond om 20.00 uur wordt de aftrap gegeven in Buurtcentrum De Kooi, dat voor deze gelegenheid omgetoverd is in een Ierse pub.

De muzikale invulling van de avond wordt verzorgd door de ‘Doggy Dike band’, gevolgd door de maritieme liederen van ‘Act of Mutiny’, met als klapper de populaire Ierse band ‘Maalstroom’. Halverwege wordt de muziek onderbroken voor een demonstratie Ierse dans door de Dalton Sisters, die mee hebben gedaan aan het wereldkampioenschap Iers dansen. Het programma eindigt om 24.00 uur, waarna nog een sessie volgt, waarbij iedereen zelf muziek kan maken op zijn of haar meegebrachte instrument.

Meer info: www.tamtamfestival.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×