Koninginnedag in de Lakenhal

Museum De Lakenhal organiseert volgende week vrijdag een speciaal Koninginnedagprogramma, voor iedereen die iets anders wil dan het gebruikelijke. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen meedoen aan een speurtocht door het museum. Die tocht staat in het teken van het project `Werk in Uitvoering’. De kinderen leren onderweg van alles over het hoe en waarom van verzamelen en bewaren. Om 15.15 uur start een rondleiding door het museum, die ook in het teken van `Werk in Uitvoering’ staat. De bezoekers komen tijdens deze rondleiding onder andere langs de “lopende band” en de vitrines waarin de mooiste en meest curieuze objecten van De Lakenhal staan. Vanaf Koninginnedag staan het achttiende eeuwse Oranje keramiek en Wedgwood in zo’n vitrine. Het museum is op 30 april open van 12.00 tot 17.00 uur.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×