Nordic Walking voor borstkankerpatiënten LUMC

Tien borstkankerpatiënten van het LUMC zijn begonnen met een cursus Nordic Walking. Het ziekenhuis organiseert deze cursus voor het tweede jaar, omdat gebleken is dat Nordic Walking na de behandeling tegen borstkanker, kan leiden tot minder arm- en schouderklachten. De tien cursisten, die les krijgen van een deskundige instructrice van Action4vitality, zijn geopereerd of bestraald aan de klieren in de oksel.

De mammapoli van het LUMC organiseerde voor een groep patiënten die aanvullende chemotherapie krijgt, een beauty-avond. Hieraan werkte Parfumerie MOOI kosteloos mee.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×