35e Editie Singelloop drukker dan ooit

Maar liefst 4314 enthousiaste deelnemers stormden door de hekken toen Monique Velzeboer gisteravond het startschot gaf voor de 35e editie van de Singelloop. Goed voor een opbrengst van 13.500 euro voor vier goede doelen in Leiden en omgeving. Sven Grundeken van Leiden Atletiek legde de ruim zes kilometer het snelste af, tweede werd zijn clubgenoot Vincent Anker die in 2007 nog als eerste over de finish kwam. Bij de vrouwen was Claudia van Rijn het snelste.

IloveLeiden.com maakte bovenstaande reportage.

Niet alleen de lopers vielen in de prijzen. Karel Boeff, die al 35 jaar vrijwilliger is bij de organisatie van de Singelloop werd in het zonnetje gezet. Hij kreeg de Joop Westbroek Bokaal.

In verband met het jubileum geeft mede-organisator het Leidsch Dagblad een speciaal jubileumboek uit over 35 jaar Singelloop. Tim Brouwer de Koning schreef het historisch overzicht van het (hard)loopevenement. Het boek is te bestellen via www.boekenvandekrant.nl en kost 4,95 euro.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×