Uitlenen fiets leidt tot mishandeling

Afgelopen zondagavond, rond 22.00 uur, heeft de politie twee Leidenaren van 29 en 43 jaar aangehouden op verdenking van het plegen van mishandeling. Het tweetal zou een 37-jarige plaatsgenoot bij zijn woning aan de Stevenshof geschopt en geslagen hebben, eerder op de avond. Ook zouden zij het slachtoffer hebben geslagen met een kettingslot. De 43-jarige verzette zich hevig tijdens de aanhouding bij zijn woning en werd geboeid afgevoerd. Zijn kompaan probeerde in te grijpen en kon meteen mee het politiebusje in. Aanleiding voor het incident was het uitlenen van een fiets van de dochter van het slachtoffer aan de dochter van een van de verdachten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×