Leidsche Mondialen exposeren Grenzeloos

Kunstenaars Collectief ‘De Leidsche Mondialen’ houdt binnenkort een grote groepstentoonstelling ‘Grenzeloos’, die op 2 mei om 16.00 uur geopend wordt door kunsthistorica Dr. Emke Clifford Kocq van Breugel. Op de tentoonstelling is uiteenlopend werk te zien van zo’n 20 aangesloten kunstenaars. De stichting is in 2008 opgericht door Dick bakhuizen van den Brink met als doel om de leden te helpen met exposeren en publiciteit rondom hun werk te geven. Daarnaast behartigt de stichting ook de belangen van overleden kunstenaars en zoekt een goede bestemming voor een artistieke nalatenschap in nauw overleg met de nabestaanden.

Op 8, 9, 15 en 16 mei is de expositie geopend van 13.00 tot 16.00 uur aan de Schipholweg 13-15 (Ingang achterzijde tegenover SportCity).

Meer info: www.deleidschemondialen.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×