Russische Global Outsiders bij Olof Art

Drie Russische kunstenaars Gelya Pisavera, Lidia Xaikara en Petr Kozelskiy exposeren hun bijzondere en expressieve werk bij Olof Art Gallery aan de Volmolengracht. Alle drie werken zij vanuit hun eigen oorspronkelijkheid, niet beïnvloed door maatschappelijke tendensen. De expositie met de titel ‘Global Outsiders’ is te bezichtigen tot en met 28 mei. Op 1 mei, om 14.00 uur, vindt een symbolische opening plaats in aanwezigheid van Russische kunstliefhebbers, de kunstenares Lidia Xaikara en een vertegenwoordiger van de Matiss Club art gallery uit St.Petersburg. Meer info en openingstijden: www.olof-art.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×