Spetterende Leidse Koninginnenacht

Gisteravond ging met recht een spetterende Koninginnenacht van start; het spetterde wat, dat mocht niet hinderen, grote drommen mensen, uitgedost in oranje bevolkten de Leidse straten en cafés. Emile van Aelst bezocht een flink aantal Leidse kroegen, waar het traditionele Leids Glibberbal werd gehouden met diverse optredens van eveneens spetterende bands en deed (foto)verslag. De Koornbeursbrug, omgebouwd tot podium, trok veel publiek met ‘De Tranentrekkers’ en de band ‘Alderliefste’. Ook in het enige echte Leidse rookcafé, ‘Ons cafeetje’ van Marina Bosman was het een gezellige ‘Koninklijke’ drukte en in grand café de Nachtwacht speelden de oude getrouwe Black Albino’s de sterren van de hemel. Zo langzamerhand gaat de Sleutelstad de Haagse Beatnacht een beetje benaderen. Een zeer geslaagde Leidse Konginnenacht, hopelijk volgend jaar weer!

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×