Treinverkeer naar Amsterdam ontregeld

Wie Koninginnedag in of richting Amsterdam wil vieren, doet er goed aan eerst te controleren of er treinen rijden. Al enkele uren is het treinverkeer naar de hoofdstad ernstig ontregeld omdat in verschillende treinen aan de noodrem is getrokken en er mensen op het spoor lopen. De NS denkt nu dat rond 14.30 uur de treinen weer gaan rijden, maar dat tijdstip is al enkele malen uitgesteld.

Update 16.53 uur: Vanaf 16.30 uur bleken ook de perrons richting Amsterdam gesloten te zijn op Leiden Centraal. De beveiliging deelde het publiek mee, dat de sluiting te maken had met veiligheidsoverwegingen. Amsterdam was alleen nog te bereiken via de richting Utrecht. Rond 18.30 uur werd in Amsterdam aangegeven, dat het treinverkeer weer hervat zou worden.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×