Voetganger vindt dood op A44

Vanmorgen werd een nog onbekende man, die over de A44 ter hoogte van Oegstgeest liep, aangereden door een automobiliste. De man overleed direct na de aanrijding. De automobiliste kon hem niet meer ontwijken en werd zelf opgevangen door het ambulancepersoneel. Waarom de man op de snelweg liep is nog niet duidelijk. De A44 is enkele uren afgesloten geweest voor onderzoek en het vrij maken van de weg.

Update: De identiteit van de man is inmiddels bekend. Het gaat om een 47-jarige inwoner van Oegstgeest. Over de toedracht van het ongeval is nog niet meer bekend geworden; de recherche heeft de zaak in onderzoek.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×