Na een miezerige start in de ochtend, klaarde het weer boven de Sleutelstad op en werd het toch nog een zonnige Koninginnedag. Gelukkig maar, want het begon met een wat treurige aanblik van paraplus en parasols boven de uitgestalde waren van de kinderen op de Hooglandse Kerkgracht, in het stadscentrum en in de verschillende buurten. Emile van Aelst fotografeerde grote en kleine artiesten, de warenmarkt, de swingende bands en de bruisende aanblik van boten, terrassen en Leidenaren, die ongedwongen feest vierden. Op het Vrouwenkerkkoorpleintje was het zo gezellig, dat Van Aelst de rest van de middag daar bleef steken en deze keer het spetterende optreden van Armin van Buuren op de Garenmarkt oversloeg. Het was een geweldig feest, dat de nare smaak van vorig jaar, waarbij de festiviteiten vroegtijdig gestaakt werden, gelukkig weer helemaal oversteeg.

Koninginnedag 2010 toch nog zonnig feest

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×