Leiden viert 65-jarige vrijheid met uitbundig feest

Op verzoek van het Leidse gemeentebestuur heeft een organisatiecomité de voorbereidingen van een feestelijke herdenking van 65 jaar Vrijheid op zich genomen en brengt een uitgebreid informatief én feestelijk programma. Op 3 mei wordt in de Hooglandse Kerk een grote fototentoonstelling, samengesteld door het Regionaal Archief Leiden, geopend door burgemeester Lenferink. De tentoonstelling loopt tot en met 5 mei. Naast foto’s worden ook films, gemaakt door Leidse amateurs,voor en na de Tweede Wereldoorlog vertoond. Bevrijdingsdag wordt uitbundig gevierd met de jaarlijkse braderieën in de Doezastraat, Herenstraat, Vijf Meiplein en Bevrijdingsplein, het ontsteken van het bevrijdingsvuur uit Wageningen, het bezoek van een colonne oude legervoertuigen van Keep Them Rolling en om 20.00 uur een feestelijk concert in de Pieterskerk. Meer info en volledig programma: gemeente Leiden

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×