Afsluitingen Rijkswegen etappes Giro d'Italia

Binnenkort is het dan zover en zal de bekende Giro d’Italia onze Bollenstreek én de Sleutelstad doorkruizen. Gedurende de drie etappes op 8. 9 en 10 mei zijn de wegen van het parcours een gedeelte van de dag afgesloten voor alle verkeer en wordt het verkeer omgeleid. Voor de veiligheid van de renners en de bezoekers sluit Rijkswaterstaat diverse op- en afritten, delen van rijkswegen en één van de twee buizen van de Beneluxtunnel (A4 richting Hoogvliet) af voor alle verkeer. Zodra de reclamekaravaan, renners en volgauto’s gepasseerd zijn, worden eerst de afzettingen op gemeentelijke en provinciale wegen weggehaald en pas daarna worden de op- en afritten van rijkswegen opengesteld. Weggebruikers en bezoekers van de Giro worden aangeraden tijdig van huis te vertrekken en even te checken via de website: www.vananaarbeter.nl

Advertentie

Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×