Piccolo Giro voor jeugd in Leiden

Ter gelegenheid van de Giro door Leiden organiseert de Leidse wielervereniging Swift op zondagmiddag 9 mei de Piccolo Giro (kleine Giro) in het Van der Werfpark. Eliterenners van Swabo zullen als ploegleider functioneren. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar, in bezit van een fiets (geen racefiets) kunnen zich inschrijven voor de strijd om de velbegeerde Roze Trui. De tweede etappe van de Giro Amsterdam – Middelburg komt op maandag 10 mei door Leiden. Volgens het tijdschema komt het peloton om 12.11 uur over de Steenstraat. Tussen 11.00 en 12.00 uur, vóór de doorkomst van Giro, verzorgen de renners van SWABO-Ladies een ‘wielerclinic’ voor de jeugdrenners van Swift op de Beestenmarkt. De clinic zal bestaan uit een speelse training waarbij de jeugdrenners oefenen in stuurvaardigheid. Meer info, volledig programma en inschrijven: www.swift-leiden.nl

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×