Brom- en snorfietsen onder de loep

Gisteravond heeft de politie op de P.C. Hooftlaan, de Garenmarkt en de Molenwerf brom- en snorfietsers gecontroleerd. De gemotoriseerde rijwielen werden op de rollentestbank geplaatst, waardoor de politie hun constructiesnelheid kon vaststellen. Een bromfiets bleek te zijn opgevoerd naar 91 km/uur. 31 eigenaren kregen een bekeuring; zeven hadden geen rijbewijs, één had geen helm op, bij drie bleken de remkabels defect en drie gingen op de bon voor een kapotte gaskabel, gladde banden of het ontbreken van een verzekering. In het kader van de verkeersveiligheid zal de politie deze deelnemers aan het verkeer regelmatig blijven controleren.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×