Wilde achtervolging leidt niet tot aanhouding inbreker

Afgelopen nacht, rond 02.15 uur, is er ingebroken bij het BP tankstation aan de Plesmanlaan. Naar aanleiding van het inbraakalarm zijn agenten, die in de buurt waren, direct naar het benzinestation gereden. Daar troffen zij een auto aan, die dusdanig was geparkeerd voor de ingang, dat de doorgang voor andere auto’s versperd werd. De mogelijke inbreker ging ervandoor, raakte de politieauto en reed met hoge snelheid naar de A44. De agenten volgden de auto en lichtten andere korpsen in. Het mocht niet baten, want bij de A9, ter hoogte van Amstelveen, werd de auto uit het oog verloren. Bij het tankstation bleek een ruit van de schuifdeur vernield te zijn. De politie doet verder onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×