Medicijnen mee met gestolen fiets

Een 63-jarige Leidenaar had vanmorgen rond 09.30 uur zijn medicijnen opgehaald bij een apotheek vlakbij de Kooilaan. De man had de medicijnen in zijn fietstas gedaan en de fiets vergeten op slot te zetten, ter hoogte van Albert Hein op het Kooiplein. De fiets werd door iemand meegenomen, inclusief de medicijnen in de tas. Er zaten tabletten voor bloedsuikerspiegel (Diabeten) en Cholesterol in de tas, die bij verkeerd gebruik tot misselijkheid, duizeligheid of slapheid kunnen leiden. Voor kinderen kan inname van een kleine hoeveelheid zelfs gevaarlijk zijn. De medicijnen zijn verpakt in twaalf losse doosjes. De politie vraagt de medicijnen af te geven bij de apotheek of aan het politiebureau, of te bellen met 0900 – 8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×