Entree Apollotoren in nieuw jasje

De entree van de Apollotoren is in een nieuw jasje gestoken. Toen de bouw van het complex klaar was, was de entree nog kaal en kil. Omdat veel bewoners de entree als wachtruimte gebruiken, vond corporatie de Sleutels het belangrijk dat de ruimte er sfeervol uit zou gaan zien. Een startende interieurontwerpster kreeg de opdracht drie ontwerpen voor de ruimte te maken. De bewoners mochten daarna hun stem uitbrengen. Het winnende ontwerp is inmiddels uitgevoerd. Dat betekent een hele metamorfose voor de entree. Gisteren vond de feestelijke opening van de ruimte plaats. Samen met de bewoners hief manager Wonen van de Sleutels Marianne Hartog het glas. Daarna was er een borrel.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×