Tom Nederend komt De Zijl Zwemsport versterken

1

Het 21-jarige waterpolotalent Tom Nederend komt komend seizoen uit voor de waterpoloërs van De Zijl Zwemsport. Nederend speelde in Bodegraven in het heren 1 team van BZ&PC, uitkomend in de eerste klasse. Hij blonk het afgelopen seizoen uit in de competitie en wist met 74 doelpunten topscorer te worden. Hij traint al een tijdje mee met de herenselectie van De Zijl Zwemsport.

Delen

1 reactie

  1. Mar van Beukering op

    Beste Tom,
    Uiteraard veel succes bij onze mooie vereniging De Zijl Zwemsport
    Ik als oud en nu nog actief waterpolospeler hoop dat je net zo lang en met net zo veel plezier bij onze vereniging mag ballen als ik al vijftig jaar doe en ons nog vele malen van jouw mooie spel kunt laten genieten.
    Mar van Beukering, speler heren 7

Over de auteur

Je bent nu offline