Foto's: Marjo Heemskerk.

12e Leidse Draaiorgeldag druk bezocht

Onder de loodzware ‘herfstlucht’ steken de fleurige draaiorgels goed af. Binnenin de Hooglandse kerk is de belangstelling groot en bekijkt en beluistert het toegestroomde publiek de unieke draaiorgels uit Leiden en omgeving. Zoals altijd nu ook weer bijzondere exemplaren van heel groot tot piepklein. Om de beurt laten de orgels van zich horen. De Noabers brengen als vanouds operette-melodieën ten gehore en ‘De Slechte Band’ wordt begeleid in het Nederlandse repertoire. Tot 17.00 uur vanmiddag kan men nog genieten van deze 12e Leidse Draaiorgeldag. Marjo Heemskerk maakte voor Sleutelstad.nl een fotoverslag en IloveLeiden.com onderstaand filmpje.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×