Ray Anderson, foto:PR.

Hot House presenteert twee topconcerten & luistercursus

Na het spectaculaire buitenfeest op 24 april presenteert Jazzpodium Hot House, in samenwerking met Burcht Jazz en het LVC, nog twee topconcerten voor de zomervakantie. Op zaterdag 22 mei treedt Polar Bear op in het LVC en op 26 mei Ray Anderson’s Pocket Brass Band, als eervolle uitsmijter van het 40-jarig jubileum van Hot House, in de Tuinzaal van de Burcht. Tot 18 mei kan men zich aanmelden voor de luistercursus Jazzgeschiedenis van BplusC en Hot House samen, waarin de ontwikkeling van de jazz vanaf het ontstaan omstreeks 1900 in New Orleans, tot heden aan bod komt onder de bezielende leiding van Walter van de Leur. De Leur is docent aan het Conservatorium van Amsterdam en hoogleraar Jazz en Improvisatiemuziek aan de Universiteit van Amsterdam. De cursus start op 7 september, aanmelden kan via: pieterse.thea@gmail.com.

Reserveren wordt voor beide concerten aanbevolen: www.lvc.nl en www.leidsjazztrio.nl

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×